سرهنگ اسدی

علمی وادبی و هنری

سرهنگ اسدی

علمی وادبی و هنری

رازهای زندگی

رازهای زندگی

نوشته : آرش روشن (عضو هیئت مدیره کانون طب سنتی ایران)

قسمت دوم

باز هم سلام

         تا چند دهه پیش مردم کشور ما رسم داشتند برای پخت غذا مخصوصاً  خورشت و آش،  از قابلمه های مسی استفاده می کردند و یک کفگیر آهنی داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار می گرفت.

 هیچکس نمی دونست چرا باید این کفگیر درون قابلمه مسی قرار بگیر،  فقط می دونستند برای پخت غذا خیلی خوبه.

داستان از این قراره که بدن (مخصوصا" مغز) برای سلامت و نشاط و کنترل اسید لاکتیک و کورتیزول به 6 میلیارد یون مس نیاز دارد و به همین نسبت یون آهن.

  کمبود یون مس باعث میشه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگی و کسالت کنید و هی دهن دره کنید.

در ضمن هیچ کارتل داروئی نمی تونه از یون یک عنصر برای شما قرص تهیه کنه و اونی که مثلاً به اسم قرص آهن به خورد ما می دهند شامل مولکول آهن هستش که برای بدن هیچ کاربردی نداره.

(تعریف یون و مولکول را می گذاریم برای کلاس های طب سنتی)  ولی تا این جا بدونید که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسی از یون آزاد شده این ظرف استفاده م یکند و در بدن شما فوق العاده احساس نشاط و انرژی ایجاد می شود و دیگه از اون دهن درگی و خمیازه و کسالت خبری نیست که باعث طول عمر مفید و سلامتی جسمی هم میشه.

      ولی یک دفعه توی دهه 50 از این نون خشکی ها اومدند و داد می زدند " قابلمه مسی،  کفگیر آهنی، خریداریم" و با یک قیمت مناسب این قابلمه ها را خریدند و به جاش قابلمه آلمینیومی
می دادند که بهش می گفتند روحی (از مامان جون و آقا جون بپرسید حرف من رو تاًیید می کنند)

      هیچکس توی اون دهه نفهمید این همه قابلمه مسی کجا قراره بره؟ ولی بعدا" فهمیدیم اینها همه یک برنامه از طرف اونوره واسه سلامتی ما مسلمونا و ایرانیا.

      بعدش هم که الان ظرف های استیل و تفلون و این قبیل ظرف و ظروف اومده که مدعی هستند غذا توش زود می پزه و به کف ظرف نمیچسبه، ولی مردم ما خبر ندارند که همین یون های مضر در این ظروف عامل سرطان هستند و به راحتی یون سرب و آلمینیوم و ... می تونند در جا یک کودک 6 ماهه را ظرف یک سال به بیماری های کمبود خونی و سرطان و یک فرد بزرگسال را در طی 5  سال به بیماری های کبدی و خونی و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان.

      من به همه رفقا پیشنهاد می کنم، حتماً برای پخت غذا (مخصوصا" غذاهای آبکی) از قابلمه مسی و کفگیر آهنی استفاده کنند.حداقل برای یکبار هم شده، تا ظرف سه روز اثر آن را روی بدن خودتون ببینید.

      حالا جالبه توی شمال ایران موقع پخت خورشت (مخصوصاً فسنجون )  یک تیکه آهن یا نعل اسب می اندازند وسط خورشت تا حسابی رنگ بگیره، این کار باعث آزاد شدن یونهای آهن و سلامتی بدن می شود. اگر دقت کنید مردم مازندران و گیلان تقریباً در حد صفر دچار بیماری های خونی و سرطان خون می شوند.

 

 

دستور مهم :  از قابلمه مسی و کفگیر آهنی برای پخت غذا استفاده کنید.

      در آینده میوه ها و غذاهائی که دارای آهن و مس هستند براتون معرفی می کنم که در سیستم غذائی خودتون ازشون استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد