بسیاری از سبزیجات و مواد غذایی وجود دارند که برای مفیدتر واقع شدن باید آنها را خام مصرف کرد و پخته کردن این مواد غذایی خاصیت آنها را کم کرده و ویتامین های مفیدشان را می کشد.
اگر کسی از مواد غذایی مورد علاقه تان سؤال کند جوابتان چیست؟ کیک؟ استیک؟ سیب زمینی سرخ کرده؟ آیا عاشق مواد غذایی پخته شده هستید؟ اما باید بدانید که برخی مواد غذایی زمانی که خام مصرف می شوند مفیدتر بوده و ویتامین بیشتری دارند. در واقع اکثر مواد غذایی در روند پخته شدن میزان زیادی از ویتامین های خود را از دست می دهد. فرقی هم نمی کند شیوه ی پخت کباب کردن باشد یا آب پز کردن یا بخارپز کردن و غیره. در این مطلب 7 ماده ی غذایی را معرفی می کنیم که به صورت خام حاوی ویتامین و مواد مغذی بیشتری هستند.
چغندر
دلایل
زیادی وجود دارد که شما چغندر را به صورت پخته یا خام در برنامه ی غذایی
تان قرار دهید. این ماده ی غذایی سرشار از فیبر، ویتامین C، پتاسیم، منگنز،
فولات و مواد مغذی دیگر است. مصرف چغندر باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و
مقاومت شما را بالا می برد. از طرف دیگر مانع از بروز التهاب در بدن شده و
فشار خون را پایین می آورد.
اما زمانی که چغندر را می پزید یک چهارم فولات آن از بین می رود. فولات بدن را در سلامت نگه می دارد و به ویژه برای حفظ و رشد جنین مفید است. به همین دلیل توصیه می شود که چغندر را به صورت رنده یا خرد شده و خام در سالاد (به همراه سس کم چرب) مصرف کنید.
بروکلی
بروکلی
بخورید. باز هم بروکلی بخورید. بروکلی برای سلامتی مفید است. خیلی از
افراد بروکلی را آب پز می کنند و یا اندکی تفت می دهند. در هر حال دلیل
زیادی برای مصرف این کلم سبز و خوشمزه وجود دارد. بروکلی سرشار از ویتامین
C، کلسیم، پتاسیم و حتی پروتئین است و مصرف خام آن ارزش بیشتری دارد. نتایج
پژوهش ها نشان می دهند مصرف بروکلی به صورت خام، زمینه را برای جذب سریع
مواد مغذی آن مانند سولفورفان آماده می کند. این ترکیب آنتی اکسیدانی برای
مقابله با سرطان مفید است و به کاهش فشار خون کمک می کند.
پیاز
درست
است که مصرف پیاز خام در کنار مثلاً کباب خوب است اما خیلی از افراد نمی
توانند آن را به تنهایی مصرف کنند. اما واقعیت این است که پیاز یک ماده ی
غذایی فوق العاده است که کمک زیادی به سلامتی می کند. این ماده ی غذایی
«اشک در بیار» سرشار از مواد مغذی پرخاصیت به نام آلیسین است که به کنترل
اشتها، پیشگیری از ابتلا به سرطان، بهبود سلامت قلب و حتی کنترل پرفشاری
خون کمک می کند. باید بدانید خوردن پیاز به صورت خام باعث می شود که
بیشترین میزان از این ترکیب را جذب بدن کنید. بنابراین توصیه می کنیم در
تهیه ی سالاد یا ساندویچ در استفاده از پیاز دست و دلباز باشید و آن ها را
با کاهو و گوجه فرنگی غنی سازی کنید.
مصرف سیر خام دو تا سه بار در هفته خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش می دهد.
فلفل دلمه ای قرمز
احتمالاً
زمانی که صحبت از یک میوه یا سبزی سرشار از ویتامین C به میان می آید به
یاد پرتقال یا دیگر مرکبات می افتید. اما فراموش نکنید که فلفل دلمه ای
قرمز به اندازه ی پرتقال و لیموترش ویتامین C دارد. فلفل دلمه ای قرمز
همچنین حاوی ویتامین B6، E و منیزیم است. متأسفانه پختن فلفل دلمه ای قرمز
به مدت بیش از چند دقیقه ویتامین C موجود در آن را از بین می برد. تنها راه
حل این است که فلفل دلمه ای تان را برش بزنید و درون سالاد یا با سس کم
چرب مورد دلخواهتان میل کنید.
آجیل ها
بادام،
فندق، بادام هندی و غیره شهرت زیادی در دارا بودن کالری و چربی دارند. اما
این مغزها همچنین حاوی اسیدهای چرب ضروری نیز هستند که به کاهش کلسترول و
پیشگیری از تشکیل لخته های خونی و حفظ سلامت رگ ها کمک می کنند. آجیل ها
منبع فوق العاده ی پروتئین ها نیز محسوب می شوند. اما آجیل های خام خاصیت
بیشتری دارند. زمانی که این مغزهای مفید بو داده می شوند بخشی از آهن و
منیزیم خود را از دست می دهند. همچنین بهتر است از افزودن نمک و روغن زیاد
به این مغزهای مفید خودداری کرد.
نارگیل
از
آنجایی که نارگیل یک پای ثابت دسرها است به سادگی یادمان می رود که مصرف آن
همان گونه که هست و بدون قند افزوده برای سلامتی مفید است. محققان به این
نتیجه رسیده اند که آب نارگیل حاوی مواد مغذی زیادی است و گوشت آن دارای
اسیدهای چرب سالمی است که به سلامت قلب و مغز کمک زیادی می کند. بنابراین
بهتر است نارگیل به صورت خام و میوه ی معمولی مصرف شود.
سیر
سیر
مترادف آشپزی خوشمزه ی ایتالیایی و افزودن آن به پاستاها و غذاهای گوشتی
است. سیر شهرت جهانی دارد و سرشار از آلیسین؛ منگنز، ویتامین B6، ویتامین
C، سلنیوم و فیبرها است و مصرف آن به صورت خام خیر زیادی برای بدن دارد.
نتایج پژوهشی که در National Post به چاپ رسیده است نشان می دهد که مصرف
سیر خام به میزان دو تا سه بار در هفته خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش می
دهد. توصیه می کنیم در افزودن سیر خام به سالادها و ساندویج هایتان شک
نکنید.
بسیاری از خانم ها از دردهای ناراحت کننده در هنگام برقراری رابطه جنسی با همسرشان رنج می برند. در اینجا راهکارهایی برای کاهش درد هنگام آمیزش جنسی را به عرض شما می رسانیم.
درد شدید در هنگام نزدیکی جنسی به چه علت است ؟ رابطه جنسی دردناک به چه علت است؟ بزرگی آلت مردان یا تنگی واژن زن ؟ تنگ بودن واژن زنان و انقباض غیر ارادی آن در برخی از زنان ، یکی از علتهای اصلی درد شدید در هنگام نزدیکیست.گاهی حتی استرس خانمها سبب قفل شدن و تنگی واژن میشود.
اکثر موارد درد و ناراحتی مداوم واژن بخاطر علل اولیه نیست بلکه بخاطر واکنشی است که واژنیسموس یا انقباض ماهیچههای اطراف واژن نامیده میشود. این مشکل روحی یا احساسی نیست، بسیار هم فیزیکی است.
واژنیسموس یک واکنش دردناک است که همراه با یک علت اولیه ایجاد میشود. بهعبارت دیگر، اگر به یکی از علل اولیه، دچار درد واژن شدید، ممکن است متعاقب آن واژنیسموس ایجاد شود. مدتی طولانی پس از اتمام و بهبودی علت اولیه، ممکن است واژنیسموس همچنان ادامه داشته باشد.
این واکنش به تحریک دریچه واژن پاسخ میدهد. اگر دچار این مشکل باشید، اگر بخواهید چیزی را وارد واژنتان کنید، کاملاً متوجه آن میشوید. دریچه واژن به طور غیرارادی منقبض شده و درد فوراً احساس میشود. در موارد حادتر، انقباض آنقدر زیاد میشود که هیچ چیز نمیتواند وارد واژن شود.
صرفنظر ازاینکه چقدر از نظر جنسی تحریک شدهاید، یا تا چه اندازه واژنتان مرطوب شده است، به محض اینکه آلت همسرتان بخواهد وارد واژن شما شود، دردی شدید احساس خواهید کرد. وارد کردن آلت او به واژن شما بسیار سخت خواهد بود زیرا دریچه واژن بسته میشود. در برخی موارد، وارد شدن آلت غیرممکن خواهد بود.
غلبه بر این مشکل یک راه عملی دارد. اگر این راه را دنبال کنید، موفقیت شما را تضمین می کنیم. توصیه ما این است که تمریناتی که پیشنهاد میدهیم را به تنهایی در وان حمام یا وقتی در خانه تنها هستید انجام دهید. همسرتان نباید در این جلسات تمرینی حضور داشته باشد، مگر در جلسات پایانی.
اول تعیین کنید که این واکنش چقدر قوی است و چه چیزی آن را تحریک میکند. برای تعیین قدرت آن انگشتتان را وارد دریچه واژن کرده تا ببینید چه اتفاقی میافتد. اگر نسبت به انگشتتان هیچ واکنشی ایجاد نشد، چیزی کلفتتر وارد آن کنید تا بتوانید آن واکنش را تحریک کنید. وقتی میخواهید آن شیء را وارد واژن کنید، به طور غیرارادی واژن شما دچار انقباض خواهد شد.
قبل از اینکه واکنش تحریک شود، باید ببینید که آن شیء چه کلفتی باید داشته باشد و دریچه واژنتان نیز تا چه اندازه تنگ میشود. هرچه نیاز به شیء باریکتری باشد و دریچه واژن تنگتر شود، از بین بردن این واکنش سختتر خواهد شد. اگر نتوانستید بدون درد شدید انگشتتان را وارد واژنتان کنید، احتمالاً دچار یک مورد حاد واژنیسموس هستید. اما صرفنظر از شدت آن، این مشکل قابل بهبودی است.
راه از بین بردن این واکنش این است که روزی چند دقیقه وقت صرف کنید، ترجیحاً چند مرتبه در روز، تا چیزی را بدون تحریک دریچه واژنتان وارد آن کنید. اگر قادر به انجام این کار شدید، این واکنش از بین خواهد رفت. اما به خاطر داشته باشید، حتی یک تحریک گاهبهگاه میتواند آن را قدرت دهد.
هر جلسه را با روغنی کردن کامل انگشتتان شروع کنید. سپس خیلی آرام دریچه واژن را هم با انگشتتتان روغنی کرده و بعد انگشت را به آرامی حدود دو سانت وارد واژن کنید. حتی در بدترین انواع واژنیسموس هم میتوان انگشت را آنقدر آرام وارد واژن کرد که واکنش تحریک نشود. در یک حرکت دورانی آرام، خیلی نرم دهانه واژن را با انگشتتان با دایرههایی بزرگتر بمالید. یادتان باشد نرمنرم پیش بروید تا واکنش تحریک نشود و دچار درد نشوید.
بعد از اینکه حدود یک دقیقه بدون درد و ناراحتی دهانه واژن را مالش دادید، خیلی آرام انگشتتان را تا جایی که میشود وارد واژن کنید. بعد انگشت را بیرون آورده و دوباره حرکت را تکرار کنید. اینکار را پنج مرتبه انجام دهید و آن جلسه تمام میشود.
متوجه خواهید شد که بعد اولین مرتبه وارد شدن انگشتتان به واژن، دهانه کمتر حساس خواهد شد و میتوانید بدون تحریک واکنش، انگشتتان را سریعتر وارد واژن کنید. انگشتتان را آنقدر آرام حرکت دهید که هیچ ناراحتی برایتان ایجاد نشود. اما بعد از مدتی، متوجه میشوید که میتوانید آن را آزادانه حرکت دهید.
ممکن از آخر جلسه اول تصور کنید که مشکلتان برطرف شده است اما ابتدای جلسه دوم میفهمید که مشکل هنوز وجود دارد. جلسه دوم را هم خیلی نرم و آرام شروع کنید و همان کارهایی که در جلسه اول انجام دادید را تکرار کنید. وقتی احساس آمادگی کردید، شیئی کلفتتر از انگشتتان بردارید. و قطر شیء را تا جایی ادامه دهید تا تقریباً برابر با قطر آلت همسرتان باشد. دقت کنید که قبل از وارد کردن هر شیء به واژن آن را خوب روغنی کنید و وارد کردن را به آرامی انجام دهید که واکنش تحریک نشود.
تعداد جلساتی که برای از بین بردن کامل این مشکل لازم است، به شدت مشکلتان بستگی دارد. اما زمانیکه این مشکل برطرف شد، باید قادر باشید که شیئی با سایز آلت همسرتان را، البته روغنی شده، با سرعت و بدون احساس درد وارد واژنتان کنید.
بعضی از خانمها دوست ندارند به خودشان دست بزنند و ترجیح میدهند که این تمرینات را همسرشان برایشان انجام دهد. بااینکه ممکن است موثر باشد اما مشکلی که دارد این است که هیچکس مثل خودتان دقیقاً نمیداند که به چه میزان فشاری نیاز هست و تعداد دفعاتی که واکنش تحریک میشود بیشتر از زمانی خواهد بود که خودتان تمرینات را انجام میدهید. این یعنی زمان بیشتری طول خواهد کشید که مشکلتان رفع شود.
نوبت او زمانی میرسد که تصور کنید واکنشتان از بین رفته است. آشکار است که تا این نقطه، باید از انجام رابطهجنسی خودداری کنید چون ممکن است موجب برگشت واکنش شود. اما زمانیکه احساس کردید که بر مشکل غلبه کردهاید، وقت شروع رابطهجنسی است. متاسفانه، متوجه خواهید شد که در مرتبه اول وارد شدن آلت همسرتان به واژن شما، واکنش دوباره ایجاد میشود.
برای آماده شدن برای این اتفاق، اولین باری که میخواهید رابطهجنسی داشته باشید، باید خودتان آلت او را وارد واژنتان کنید. به اندازه کافی روغن روانساز روی آلت او مالیده، روی او بخوابید تا بتوانید کنترل آلت او را در دست داشته باشید. او باید بیحرکت بخوابد تا وارد شدن آلت فقط دست شما باشد و بتوانید هر زمان که کوچکترین ناراحتی احساس کردید، آن را خارج کنید. نهایتاً قادر خواهید شد که بدون احساس درد آلت همسرتان را وارد واژنتان کنید و مشکل واژنیسموستان برطرف میشود.
اگر این مشکل دوباره برگشت، مطمئناً بسیار خفیفتر خواهد بود و میتوانید طی یک تا دو روز با وارد کردن آلت همسرتان به دست خود و کنترل وارد و خارج شدن آن مشکل را برطرف کنید.
مهمترین نکتهای که باید همیشه به خاطر داشته باشید این است که هر زمان که طی رابطه جنسی احساس درد داشتید، فوراً رابطه را متوقف کنید. قبل از شروع دوباره نزدیکی، حتماً مشکل را برطرف کنید.