سرهنگ اسدی

علمی وادبی و هنری

سرهنگ اسدی

علمی وادبی و هنری

رمز بهتر بوسیدن

رمز بهتر بوسیدن

رمز بهتر بوسیدن

رمز بهتر بوسیدن

رمز بهتر بوسیدن

بوسه و نوازش لازمه یک عشق گرم و آتشین است وگرنه هم آغوشی را آدم میتواند با هر کسی داشته باشد بدون آنکه واقعا عاشق طرف باشد ( این امر بخصوص در مورد مردان صدق میکند ) . خیلیها با بوسیدن اصلا رابطه خوبی ندارند و یا حتی نمیدانند که چگونه باید طرف خودشان را ببوسند یا لب بگیرند و در هماغوشی خود با یک نفر دیگر اصلا بوسیدن و نوازش کردن را فراموش میکنند .

 

( یا کنار میگذارند .) دو انسان زمانی بوسه ، آنهم از نوع داغ و آتشین آن ، با هم رد و بدل میکنند که به هم احساس عمیق دارند . بوسیدن فرزند توسط والدین ، یا بوسیدن دوستان معمولی ، بوسه نیست ، بلکه ماچ کردن است برای نشان دادن احساس دوستی و محبت بدون آنکه ربطی به رابطه جنسی داشته باشد . بوسه تنها بین دو عاشق ، که به هم احساس عمیق دارند ، رد و بدل میشود .

 

سایت تالاب : ممکن است کسانی باشند که فکر کنند ، بدن و هیکل خوبی ندارند و به همین دلیل دوست نداسته باشند یا میترسند که طرف بدن آنها را نوازش کند و زشتی بدنشان را ببیند ، اما اصلا اینطور نیست ، ضربالمثل لیلی را از چشم مجنون بنگرید ، فراموش نکنیم و این را بدانیم که رد و بدل کردن بوسه های آتشین و اروتیکی در یک معاشقه امری است بسیار حیاتی .

 

با ممانعت ما از نوازش کردن طرف یا جلوگیری از مورد نوازش واقع شدن از سوی شریک جنسی ، هم خود را از لذت و شرر و حال کردن محروم کردهایم و هم طرف را ، امر نوازش و بوسه در نزدیکتر کردن دو نفر به هم و برقراری ارتباط حسی و درونی به هم و حتی ارتقا حس احترام آنها به هم ، نقش والایی دارد .

 

هستند کسانی که برای طفره از بوسیدن بهانه میآورند ، مثلا با خود میگویند که طرف بلد نیست اینکار را بکند ، یا دهان طرف بو میدهد . پس دوش گرفتن و مسواک زدن را فراموش نکنید ، مسئله بلد بودن ؟؟؟؟؟ بله میتوان با کمی تمرین ، بوسیدن را یاد گرفت ، به این هم خواهیم رسید .

 

در اهمیت بوسیدن هرچه گفته شود ، بتز هم کم است ، فقط اشارهای بکنیم و بگذریم : هستند کسانی که ( بخصوص بعضی از زنان ) حاظرند ساعتها صرف بوسیدن و معاشقه کنند ، مسئله دیگر اینکه گاهی اوقات یک رابطه جنسی میتواند تنها در بوسههای داغ و آتشین و نوازش خلاصه شود .

 

یادگیری بوسیدن ********************* همانطور که در بالا اشاره شد ، بوسه و بوسیدن را میتوان یاد گرفت ، فقط کمی تمرین لازم است .

 

برای تمرین هم به یک شریک لازم ندارید ؛ سر فرصت ، ریلکس و بدون استرس در خلوت ، پشت دست خود را به دهانتان نزدیک کنید ، زبان خود را کمی جلو بیاورید طوری که پشت لبهایتان قرار بگیرد ، لبها را آرام به پشت دست خود برسانید ، لبهای نرم ( و کمی مرطوب ) و رلکس شده خود را ( با فاصله از هم ) روی پشت دست متمرکز کنید ، زبان خود را بیرون داده طوری که به پشت دست شما برسد و بعد با کمی فشار سطح پشت دست ( در فاصلهای که دو لب شما از هم قرار گرفتهاند )‌ را با زبان خود بلیسید . حین کار ، اینجا . آنجا ، کمی پوست دست خود را مک بزنید ، حالات لیسیدن را عوض کنید و …. اینکار به شما تجربه میآموزد که در برخورد با شریک عشقی خود چگونه عمل نمائید . برای خواندن مطالبی از این دست به سایت تالاب مراجعه نمایید.

 

هدگام نزدیک شدن به طرف خود ، اورا ببوئید ، بعد ببوسید ، لبهای بالایی و پائینی طرف را جداگانه ببوسید ، مک بزنید و یادتان باشد که هیچ عجلهای بخرج ندهید ، بعد هر دو لب طرف را ببوسید ، بعد از مدتی زبان خود را یواش لای لبهای طرف قرار داده و بطور ملایم به درون دهانش فشار دهید و با زبان خود قسمتهای داخل دهان و زبان او را نوازش کنید ، بلیسید . میتوان سر طرف را با دو دست گرفت ( نه طوری که طرف بترسد یا او را خفه کنید ) و زبان خود را تا آنجا که میتوانید به حلق او بفرستید ، به طرف فرصت نفس کشیدن را بدهید ، اجازه دهید که او هم زبان شما را بلیسد و مک بزند .

 

اینگونه بوسه ها ،حس شوری در دو طرف ایجاد میکند که باید آن را چشید و مزه کرد بوسه باید با احساس و طولانی باشد و نباید بسادگی از آن گذشت ، بوسه باید پر هوس و پر شرر باشد ، همانطور که گفته شد ، بوسههای خود را تنها به لب و دهان طرف خلاصه نکنید .

 

بوسیدن ، لیس زدن و نوازش باید شامل حال تمام قسمتهای پوست طرف شود . در امر بوسیدن و نوازش کردن موهای سر ، گوشها ، لاله گوش و اطراف آن ، داخل گوش ( با زبان خود ) ، زیر گلو ، تمام فاصله سر تا شانهها ، تمام صورت ، دستها ، انگشتان ، پشت دست ، کف دست و … ابتکار به خرج دادن هم یادتان نرود . ماساژ ملایم قسمتهای مختلف بدن که دیگر به قول معروف نورعلانور است . این را بدانیم که موهای سر ، دهان و دستها سه قسمت بسیار حساس هر فردی هستند و روی آنها بیشتر کار کنید . اجازه دهید که طرف هم همین کار را برای شما انجام دهد .

 

اینکار باعث میشود که هم نقاط حساس بدن خود را بشناسید و هم با بدن طرف و نقاط حساس آن آشتا شوید . لازم به گفتن نیست که هر فردی ممکن است از تمام این نوازشهای گفته شده خوشش بیاید یا فقط بخشهایی از آن را بپسندید ، اما انجام اینکار همانطور که گفته شد ، یعنی از طریق تجربه و خطا ، باعث شناخت بهتر شما دو نفر از همدیگر میشود و به شما کمک میکند که دفعات بعد روی نقاط بیشتر حساس طرف تمرکز کنید . موضوع دیگر اینکه بعضیها نوازشهای خیلی ملایم ( طوری که تماس خیلی کمی بین دست شما و بدن طرف باشد ،) را میپسندند و تعدادی هم نوازشهای با تماس بیشتر را ترجیح میدهند .

 

دو ). بوسه و نوازش و ماساژ دادن و گرم در آغوش گرفتن و گرم بخود فشار دادن نه تنها لذت رابطه جنسی میدهد بلکه استرس را هم از بین میبرد و هر دوی شما را خمار عشق میکند . درباره بوسیدن و لب گرفتن ، یک راهنمایی کوچیک برای اهل فن : اگر خمیر دندان خوش بو و خوش طعمی سراغ دارید ، بد نیست که آن را در کنار خود داشته باشید و هر از گاهی ، فقط یه ذزه ( خیلی کم ) آن را در دهان خود مزه کنید و بعد زبان خود را به دهان طرف فرو برید . و یادتان نرود که تمرین کنید .

 

سعی کنیم بوسیدن ، نوازش و تحریک و ماساژ را یاد بگیریم و دوست بداریم و حواس خود را روی آن متمرکز کنیم و لذت ببریم . توجه به مسائل فوق باعث میشود که ما فقط یک رابطه جنسی سریع و پنج دقیقهای نداشته باشیم .

 

در پایان یک نکته مهم را فراموش نکنیم و آن اینکه ، بعد از نوازش ، بوسه و معاشقه که در بالا اشاره شد و بعد هم رابطه جنسی ، یکهو به یک طرف نغلطید و خرناسه بکشید ، نوازش ملایم و بوسیدن بعد از آن هم بسیار مهم است ، زنان بخصوص به این مسئله خیلی حساسند و علاقمند.

آیا میدانستیدهای عجیب

اسبها قادرند در حالت ایستاده بخوابند
*کانگروها قادرند ۳ متر به سمت بالا و ۸ متر به سمت جلو بپرند
*قلب میگو در سر آن واقع است
*گونه ای از خرگوش قادر است ۱۲ ساعت پس از تولد جفت گیری کند
*دارکوب ها قادرند ۲۰ بار در ثانیه به تنه درخت ضربه بزنند
*سالانه ۵۰۰ فیلم در امریکا و ۸۰۰ فیلم در هند ساخته میگردد
*آدولف هیتلر گیاهخوار بوده است
*تمامی پستانداران به استثنای انسان و میمون کور رنگ میباشند
*عمر تمساح بیش از ۱۰۰ سال میباشد
*تمام قوهای کشور انگلیس جزو دارایی های ملکه انگلیس میباشند
*موریانه ها قادرند تا ۲ روز زیر آب زنده بمانند
*مزه سیب، پیاز و سیب زمینی یکسان میباشد.و تنها بواسطه بوی آنهاست که طعم های متفاوتی می یابند
*فیلها قادرند روزانه ۶۰ گالن آب و ۲۵۰ کیلو گرم یونجه مصرف کنند
*جغدها قادر به حرکت دادن چشمان خود در کاسه چشم نمیباشند
*۸۰ درصد امواج مایکرو ویو تلفنهای همراه بوسیله سر جذب میگردد
*قد فضانوردان هنگامی که در فضا هستند ۵ تا ۷ سانتی متر بلنتر میگردد
*بلژیک تنها کشوری است که فیلمهای غیر اخلاقی را سانسور نمیکند
*جلیغه ضد گلوله، برف پاک کن شیشه خودرو و پرینتر لیزری همگی اختراعات زنان میباشند
*موز پر مصرف ترین میوه کشور امریکا میباشد
*درتمام انسانهای کره زمین ۹۹٫۹ % شباهت ژنتیکی وجود دارد
*۹۸٫۵ % از ژنهای انسان و شامپانزه یکسان میباشند
* قلب انسان بطور متوسط ۱۰۰ هزار بار در سال میتپد
*لئوناردو داوینچی مخترع قیچی میباشد
*سطح شهر مکزیک سالانه ۲۵ سانتی متر نشست میکند
*۵۰ %جمعیت جهان هیچگاه در طول حیات خود از تلفن استفاده نکرده اند
*در هر ۵ ثانیه یک کامپیوتر در سطح جهان به ویروس آلوده میگردد
*ظروف پلاستیکی ۵۰ هزار سال طول میکشد تا در طبیعت شروع به تجزیه شدن کنن
*اغلب مارها دارای ۶ ردیف دندان میباشند
*۹۰% سم مارها از پروتئین تشکیل یافته است

این غذاهارو هرگز داغ نکنید

https://groups.yahoo.com/groups/rangimangi


تهیه غذا و نگه داشتن باقی مانده ی آن برای روز بعد برای ما کاری عادی است. در حقیقت اکثر ما فکر می کنیم گرم کردن دوباره پیتزا، مرغ سوخاری و … باعث می شود از قبل هم خوشمزه تر شوند!به گزارش آسمونی نقل از خبرگزاری برنا، تهیه غذا و نگه داشتن باقی مانده ی آن برای روز بعد برای ما کاری عادی است. در حقیقت اکثر ما فکر می کنیم گرم کردن دوباره پیتزا، مرغ سوخاری و … باعث می شود از قبل هم خوشمزه تر شوند! اما اجازه دهید که بگوییم استفاده از مایکروویو و اجاق گاز شما برای گرم کردن دوباره ی برخی غذاها می تواند خیلی وحشتناک باشد. تحقیقات نشان داده اند که برخی عناصر موجود در این مواد غذایی در صورت گرم شدن دوباره به شدت مضر می شوند


مرغ

مرغ سرشار از پروتئین است، اما گرم کردن دوباره ی آن می تواند مشکلات گوارشی جدی برایتان ایجاد کند. بهترین روش مصرف مرغ باقی مانده این است که در سالاد یا ساندویچ های سرد گنجانده شود


اسفناج

اسفناج پر از آهن و نیترات است. وقتی آن را دوباره گرم کنید، نیترات به نیتریت که عنصری سرطان زاست تبدیل شده و غیر قابل مصرف می گردد


تخم مرغ

تحقیقات می گویند گرم کردن تخم مرغ باعث ناراحتی معده می شود، زیرا حرارت دوباره آن را سمی می کند. پس دوباره تخم مرغ را نجوشانید


قارچ

بهترین کار این است که قارچ را در همان روزی که پخته اید مصرف کنید، علتش هم وجود پروتئین در آن است. پس هیچ گاه آن را دوباره گرم نکنید


برنج

گرم کردن دوباره برنج بین ما ایرانی ها بسیار شایع است. برنج نپخته به باکتری هایی آلوده است که بعد از پخت هم زنده می مانند. گرم کردن دوباره نه تنها آنها را از بین نمی برد، بلکه باعث مسموم شدن غذا هم می شود


سیب زمینی

سیب زمینی در صورت گرم شدن دوباره سمی می شود، بهترین روش برای مصرف آن جوشاندنش است